Jacka !

Jag behöver jackhjälp !!!

Just nu går jag runt i min dunjacka helatiden även när jag ska ut på kvällen, känner att jag vill variera mig lite och ha något lite tunnare och finare när jag ska ut, detta är 3 stycken jackor som jag har kollat på, skulle bli jätte glad om ni kunde säga vilken ni tycker jag skulle passa bäst i och vilken ni tycler är finast  :)

 


internetshopping

Borde inte få vara så lätt att handla över internet, känner hur pengarna bara rinner iväg... Detta är 4 av sakerna jag köpt nyss, köpte även en stickad stor halsduk, svarta stövlar från vagabond och en jätte fin tröja. Mycket nöjd är jag iaf över fynden!

Jeansleggins - YesStyle.com
Tröja - Bubbleroom.se
Skor - Tradera.se
Väska - Adidas.se


Fredagsmyyys

Har haft det helt underbart i Stockholm hos Klara och jag saknar henne redan, vi har alltid så sjukt kul tillsammans!
Blir nog iaf en ganska lugn fredag för min del så blir det annat i morron när det är sista dagen på lovet och allt  ;)
Jag ska även försöka lägga upp bilder på allt jag köpt nu under lovet för det har ju blivit en hel del och det gillar vi.
Innan lovet är slut ska även jag och Nadia försöka komma överens om var vår resa tar oss på jullovet, skulle kunna tro att det blir grekland eller nått annat varmt ställe :) Nu ska jag gå och kolla på idol med mamma!

Puss


R.I.P

Jag förstår inte hur livet kan vara så orättvist!
Läste just om den 16åriga flickan från Falun som dog i onsdagseftermiddag. Jag kan verkligen inte tänka mig hur hennes föräldrar/syskon och släkt känner. Sitter med tårar i ögonen och tänker på hur lätt det är, det behövs bara ett litet snekliv i vardagen och allt kan vara över. Blir så sjukt rädd, vågar snart inte gå utanför dörren.
Man kan tycka att livet är segt och man är deppig men tänk då på hennes föräldrar och syskon, tänk på hennes bror som såg sina båda systrar falla 150 meter och han kunde inte göra något för att rädda dom.

Vila I Frid Nora, Vi tänker på dig !

I Want You Back, Michael Jakson!

Rubriken talar för detta inlägg.
Michael var ett geni, och han är en legend!

RIP the king of pop <3

Rubriken talar för detta inlägg.  Michael, du va ett geni! Du är en legend.    RIP <3


Skratta eller sötadrömmar?

Träningen är avklarad. Jag ville ta ta en springtur ute i regnet, men eftersom klara inte tål vatten, så tog vi tunnelbanan till gymmet istället. Kände mej lite off i början, men de gick bra trots att de va flera veckor sen jag senast svettatades, hehe.

Nu är vi nyduchade och myskläderna sitter på, så nu blir de film och 2 varsina flaskor vitamin wells. Men vi har ett problem! Vi är inte överens om vad vi ska se. Den roliga som man skrattar så man får ont i magen åt, eller den romantiska som garanterat ger en underbara drömmar under natten. Vilken ska vi ta?


             Komedi      eller     Romantisk        ?


Update från storstaden

Första riktiga dagen på lovet. Underbart! + att man har resten av lovet framför sig. 
Andra dagen här i sthlm hos klara. Vi har så kul och jag saknar verkligen att kunna umgås med henne 24/7 som vi alltid gjorde förut. Men jag är samtidigt så glad att hon fick chansen att flytta hit, den chansen hade jag också tagit om jag fått den. Dagen har såklart spenderas till shopping som aldrig är fel.

Jag älskar stockholm! Det finns så mkt att göra här och se! Jag blir så sugen på att flytta och börja om från början. Skapa nya kontakter och lära känna en helt ny stad. Hur Kul låter inte det?
Men jag får iaf vänta tills efter studenten med mina planer.

Nu väntar vi på att P ska ropa ifrån köket och säga att middagen är serverad. sen blir det träning och filmkväll :) jag mår så bra just nu!

puss

Lirdig

Åh idag har jag fått mina pappper så nu får jag äntligen ut på vägarna ;)
10 min kvar innan vi måste gå till bussen som ska ta oss till klara där det ska vara lite folk, men för min del blir det att ta det lugnt för i morron bär det av till stockholm vilket ska bli riktgit kul :D nu ska jag sätta på mig strumpor sen går vi !
Ha en riktigt kul kväll nu allihopa !
PUSS


Torsdag och snart lov !

Nästan en vecka sen senaste inlägget, MÅSTE bli skärpning nu.
Har variet en ganska tung vecka och mycket att tänka på, käns också som att den har gått ovanligt segt men är väl för att man hela tiden går och tänker på att det är lov snart.
Jag har inte så mycket planer för lovet mer än att träffa kompisar och åka ner till Klara i stockholm, Har inte varit dit och hälsat på henne sen hon flyttade i Augusti så det ska verkligen blir jätte kul.
Sen ska jag verkligen vila upp mig, är så sjukt trött nu förtiden så det är behövligt ;)
Nu ska jag gå och kolla film och plugga lite in fö naturkunskapen i morron :)

puss på er

:)

Jeansleggins - bikbok

Jeans - miss sixty

Skor - converse

Linne - bikbok


lördag/söndag

Jahaja då va det söndag igen.
Man mår väl som man förtjänar efter igår. Va på stan och fikade på förmiddagen gjorde även lite inköp som kommer på bild snart. På kvällen var det fest hos Millan vilket kanske inte blev som det va tänkt. Men kul hade vi iaf.
Denna dag blir att spändera framför tven, ska även jobba en stund ikväll... ekonomin håller inte riktigt längre.
Bara EN vecka kvar till lov också !!!!! :D

puss

3 meningar

Helt galen kväll

Hatar hundar som slickar i ens glas

Hatar vänner som inte berättar de förens 3dje klunken

Nu ska jag göra mej iordning, sen blir det in till staden.
puss på er




whilma <3 sina gamla vänner

Shuu Allihopa!

Guuud va veckan har gått fort (för en gångskull). Men de gör mej inget.
Idag är de fredag och kvällens fest blir hos K. Sjukt pepp!

Måste bara berätta att jag fick tillbaka mitt svenska prov idag och de blev ett VG, så jag har anledning till att fira hehe!

Nått som är grymt kul just nu, är att jag har åter upptagit kontakten med mina "gamla" vänner från lågstadiet. Jätte glad för det. Så imorn ska vi tjejer in till staden och shoppa och fika tillsammans. Mys!

Bussen går om 1 timme, så jag hinner precis fixa mina naglar innan. Ni får ha en underbar fredagkväll så hörs vi imorn :)

puss



Skandal Whilma

Avklarat:
[/] sjukanmäla mej
[/] be ylva ta hem dagens läxor och matten
[ ] städa rummet
[ ] kolla upp jobb framöver (jag är hårmodell)
[/] beställa hem 2 klädesplagg från nelly.com
[ ] plugga
[ ] sitta vid tv/data, äta allt onyttigt som finns i huset

opps.. whilma är med.. igen!
http://www.youtube.com/watch?v=DmXU_c1q4xA

du får själv lista ut vem jag är ;)

God morgon

Jag har precis tagit mej upp ur sängen efter en hemsk natt. Jag mådde piss hela natten och va uppe två gånger och spydde.. inte trevligt alls! Så idag blir det att stanna hemma ifrån skolan. Men jag mår skönt nog bättre nu, de kankse bara va nått olämpligt jag åt? Så mer tid till er :)

Så dagens att göra lista:
[ ] sjukanmäla mej
[ ] be ylva ta hem dagens läxor och matten
[ ] städa rummet
[ ] kolla upp jobb framöver (jag är hårmodell)
[ ] beställa hem 2 klädesplagg från nelly.com
[ ] plugga
[ ] sitta vid tv/data, äta allt onyttigt som finns i huset

vi hörs senare, bye

<3

Du har fått mig att börja le, du har fått mig att börja tro, du har fått mig att vilja leva igen. 
Jag glömmer aldrig första gången du log mot mig, En värme spred sig genom hela kroppen, en värme som fick mig att le, en värme jag inte kunde få nog av, en värme som jag bara ville ha mer av. Mer var precis vad jag fick, kanske var det för mycket. Jag glömmer aldrig första gången du tog min hand första gången du rörde vid mig.
Jag kan inte sluta tänka på dig, det går inte, inte för en minut. jag saknar dig så fort du inte ligger bredvid mig.
Jag kan inte förstå hur mycket du egentligen betyder för mig.
Jag är så rädd för att få veta sanningen, så rädd att jag mår dåligt över det.
Du visste hur dåligt jag mådde, varför måste du då göra allt värre.
det gör mig galen att inte veta var jag har, det gör mig galen att inte veta vad du tänker om mig !


gaah !

Det är just när man tror att ens liv inte kan bli värre än vad det redan är som det där lilla händer, det där lilla som gör det värre än man tror att det skulle kunna bli...
Sitter i skolan och väntar på att någon ska komma hit, börjar tio men fick lov att komm hit 8 och göra prov som gick på 15 min så nu är det bara att vänta och vänta och vänta...
JAG ÄR SKOLTRÖTT!


REKORD!

Åhh vad glad jag blir! Tänkte ta en sista titt på bloggen för den här dagen, innan jag går och lägger mej. Och vad får jag för glad överaskning? Jo, besökrekord. Okej att jag inte alls har bloggat nå länge.. men de va ändå så kul att se :) Jag längtar tills imorn då jag kan lägga upp ett till inlägg till er! kände bara tt jag måste berätta de för er. Gud va pigg jag blev haha!

puss på er <3

suck !

Nu känns det verkligen att det är höst. Helt kolsvart ute när man väl började se ut så va det grått, fullt av löv på marken och termometern stod på -5 grader, det blev på men dunjacka, vantar och mössa när det var dags för morgonpromenaden till skolan, vilket jag inte gillar.
Kom till skolan och upptäckte att jag börjar tio, suck!
Nu sitter jag här och har inget att göra. Men ska väl snart börja med historauppgiften. Skriver väl något senare och jag inte tynar bort här i min ensamhet!

Puss

söndag...

Då va det söndag igen och jag sitter hos Moa och väntar på att hon ska vakna.
Kvällen igår blev riktigt lyckad, först tjejmiddag med barndomsvännerna sen vidare till Sanna där det var lite folk var väl hemma hos Moa igen runt halv 3. :)
Idag blir det ner till stan och köpa present åt min lillasyster som fyller 7 i på tisdag sen måste även dagen gå till lite skolarbete vilket inte gillas !
Men till kvällen blir det iaf TÅRTA och playa del sol  ;D


NY !

Detta va då tröjan som jag köpte idag. En skön och mysig tröja som passar bra i höstrusket!
Detta va då tröjan som jag köpte idag. Skön och mysig som passar bra i höstrusket!


mysfredag

Jaha då va det fredag igen, veckorna bara susar förbi och helgerna hinner man knappt märka. Dagen har väl varit helt okej, började 9 och slutade 1 vilket kändes helt okej på en fredag.
Blev en snabbis på stan där jag träffade Stina och tog en fika, dessutom köpte jag en tröja som jag suktat efter en lång tid men aldrig kunnat bestämma mig, men nu är den min  ;)(en bild kommer in senare )
Kände för en lugn kväll hemma idag. Tror dessutom jag håller på att bli sjuk så kände att det va bäst att vara hemma och satsa på en kväll ute i morron.
Ska väl snart ta och krypa ner under täcket och se en film eller nått sånt :)
det va väl allt jag hade att bjuda på denna fredag, kommer snart en bild på tröjan!

puss

En härlig onsdag !

Skulle egentligen slutat 4 idag men sista tretimmars lektionen blev inställd, vilket inte gjorde mig något alls  ;)
Sitter dock fortfarande kvar i skolan och väntar på att alice ska sluta så vi kan åka ner på stan. jag förstår inte, jag köper nya kläder jämt men ändå ekar det fortfarande i min garderob, INTE OKEJ!
Jaja, Dagen har väl varit helt okej, började 10 och slutade 1, helt okej, sen blir det stan och sen kommer min syster hem så då blir det en myskväll hemma med henne och det gillas !


gamla tider <3

igår när vi äntligen kom på bussen och tog oss till marcus, vilka tror ni man ser så fort man kommer in genom dörren? jo alla mina tjejkompisar från lågstadiet. nästan alla va där. underbart att träffa dom igen, de va såå länge sen! de blev mycket minnen som for i huvudet på en den kvällen och vi han även i vimmlet fixa en tjej middag som blir av nästa helg :) superkul!

jag är hos paulina nu, men hon ligger fortfarande och sover. och eftersom jag kom hit för att få hjälp med engelskan som jag inte kan ett piss av, förväntade jag mej att hon skulle vara vaken. men jag får väl försöka själv!

inga plander än för kvällen, puss


ett bonus inlägg

W - skynda dej, vi måste kuta om vi ska hinna med bussen!
P - wilma, bussen går om 40 minuter.
W - ...

japp, som ni förstår så tog jag helt fel på tiden. bussen gå om 40 minuter och vi tänker inte stå ute kylan och frysa, såå.. jag tänkte istället visa er min klänning jag bär ikväll. den är ny och kommer från bikbok. fick den i veckan av mamma. tack <3

nej nu ska vi prova att lämna huset igen. antagligen så kommer jag inte tillbaka igen (hehe)
see you 


P som i..

party! ska iväg med paulina nu. vi ska hem till marcus och se vad han har och bjuda på denna kväll. skolveckan har varit väldigt lång och jobbig så jag älskar att helgen har kommit! gillar dock inte att den tar sluta lika fort som den kommer.. men de gäller att leva i nuet :) så nu drar vi, ha en jäte bra fredags kväll så hörs vi imorn!

puss 

RSS 2.0