Julafton

Hej allesammans.
Imorn är de julafton. kan inte fata att de har gått så fort! och jag är så nyfiken på mina paket. jag har verkligen ingen aning om vad de finss där i! hihi :)

imorn kommer släkten hit som alltid, de va så länge sen jag såg dom. de är typ bara på julafton vi ses, varför vet jag inte.. hmm. nu sitter jag och knarkar julmusik. skivan går om och om igen haha. men de är ju bara jul en gång om året så.
 
idag har jag med familj fixat det sista innan julen. vi har gjort knäck, klätt julgranen, köpt de sista julklapparna och självklart inhandlat all julmat!! mums. JAG ÄLSKAR JULEN!

Vad ska ni fira julafton? :)

God jul på er / w


Kommer ni ihåg mej?

Hey Guys!

Förstår om ni inte alls kommer ihåg mej, haha fan va sämst jag är på att blogga. Men när man väl har nått att skriva så är de sjukt kul :) därför jag inte gett upp helt.

En vecka kvar i skolan sen är de lov!! Julafton och nyår, gud va jag längtar! Har grymma planer.
Idag har jag träffat alexandra som har kommit och hälsat på från sthlm, hon ska slagga här inatt sen imorn drar hon vidare till mimmi.

Jag ser i dom tidigare inläggen att jag lovat berätta om mitt jobb jag fått.. ni som iaf är trogna läsare som fortfarande läser ska få ta del av de snarast, men Nu måste jag kolla vidare på idolfinalen.  RÖSTA PÅ ERIK en sista gång!

pusss love you

<3

EEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKK !!!!!!

Kan inte förstå hur bra man kan vara, sitter med tårar i ögonen efter eriks framträdande !

OJ

satt mig just vid datorn och kom på att jag har en blogg...
har inte så mycket mer att säga än hejdå nu åker jag till Bella och hejjar på erik!
Puss


RSS 2.0