AJ!

AJAJAJ mina fötter värker!
Kom hit till stockholm vid 9 i morse, åt frukost och resten av dagen tillbringade jag med min bror och hans flickvän på stadens gator, en hel del blev köpt vilket jag är väldigt glad över. Nu ska jag lägga mig och kolla på film och sen blir det nog att sova.
Kommer hem vid lunch i morgon och då lägger jag nog även ut lite bilder på mina fynd från dagen ;D

Torsdag

Snart är det helg igen, veckorna bara rinner iväg. Min helg ser lovande ut!
Är ledig på fredag för att åka och hälsa på min bror och hans flickvän i stockholm, så ännu en hel dag fylls av shopping, vilket inte gör mig ett dugg ;)
Åker hem på lördag förmiddag och på lördagkväll blir det hem till micke där det blir fest för hela slanten, kännr mig inte sugen alls just nu men blir väl bättre till lördag hoppas jag !
Nu ska jag laga mat sen blir det träning  :)

Ha de gött, hej !


Måndag

.
Nu har mamma äntligen kommit hem från USA och titta vad hon hade med sig hem till mig  ;D

Nu är det måndag och det går lite segt med mitt bloggande, hade tänkt blogga i helgen och även lägga upp bilder med NEJ riktigt så blev det inte har haft helt andra saker för mig ;) men NU, nu ska jag verkligen ta tag i detta och börja att blogga på riktigt !

puss & kram


Fredag

Halloj

Vi fick sluta tidigare från skolan idag. Jätte skönt! Så jag följde med Ida hem för att förbereda lite inför tacokvällen :) Jag ska ta 4 bussen hem och duscha och göra mej iordning, så då slänger jag nog in en kvällens outfit också.

puss

Nu är jag på G

Hej på er!

I mitt första riktiga inlägg så ska jag börja med att be om ursäkt för en riktigt, riktigt dålig uppdatering. Ni skulle få följa mitt liv som whilma wackhammar, men de har varit så mkt den senaste tiden så jag har inte hunnit ta tag i mitt bloggande. Så de har ju iof inte varit så mkt att följa.. men iaf. Nu ska jag skärpa mej! Jag är på g känner jag.

Idag är de torsdag och de innebär att helgen snart är här. Och jag har faktist för en gångskull fullt upp denna helg, så den kommer flyga fram. På fredag ska jag ha taco-kväll med tjejerna (kanske bio). På lördag ska jag träffa min syster och ha en heldags shopping som är välldigt behövligt, för min garderob ekar verkligen tomt. Och på kvällen blir de party hemma hos emmy. Dagen därpå ska jag sova ut ordentligt! Sen ska jag möta upp karin, ta en fika och plugga historia. Kanske klämmer in lite träning också.

Oj vad mkt de blev nu haha. Men jag ser fram emot det :) Jag tror jag ska lägga mig tidigt ikväll så helgen kommer snabbare. Vi hörs imorn (hoppas jag) hihi

puss


RSS 2.0