NYÅR!

ÄNTLIGEN!
Ett nytt frächt år har kommit. ett år där man kan börja om från början. man har allt framför sig. gud så underbart! år 2009 var ett lärorikt år. jag gjorde många saker för första gången där. jag utvecklades som person enormt!men det är ett år som jag kommer minnas varmt, trotts att de hände mycket jobbigt. men det är ju de man lär sig på, man blir starkare och de har man nytta för i framtiden.

Mitt nyår spenderade jag med mina närmaste vänner, som jag under kvällen förstog hur mycket jag älskar dom, och vilken tur jag hade som träffade dom! Vi åt först middag ute tillsamans, sen begav vi oss in till stan och festade hela natten lång. de va en riktigt lyckad kväll. vi alla hoppas på en repris snart!

nu sitter jag i min soffa helt ensam.. ska snart sätta på en rulle. jag tycker att jag själv är såå jobbig. ibland känns allting jättebra, jag känner mej glad och jag får extra energi. men sen slår de plötsligt om! jag sjunker ihop och har inte lust med nånting.. de är verkligen jätte jobbigt.
jag har funderat mycket den senaste tiden, och gud va tråkig vardagen är. igentligen! vi vaknar klockan 8, springer till bussen för att spendera dom närmaste 6 timmar i skolan. sen åker man hem och gör ännu mer skolarbete.. sen när man inte orkar mer, sätter man sig vid datan eller tv:n, ibland kanske man träffar en kompis.. men sen ska man ändå lägga sig i ganska bra tid, för att vara utvilad till nästa dag.. för då börjar skiten om igen.
det är nog de jag har insett själv nu den senaste tiden när mitt humör går upp och ner som en berg och dalbana. det är såhär en ungdom lever idag, tack!

okej, nu ska jag sluta gnälla. mitt humör sjönk plötslig.. men som ag nämnde är dde helt naturligt för mej nu förtiden.  nu ska jag sätta på en komedi och rycka upp mej själv. många planer väntar för morgondagen.

Puss sötisar

RSS 2.0